Banktilbud - Danske Bank

Som Econa-medlem får du en av landets beste lånerenter og andre svært gode betingelser hos Danske Bank. Du kan være trygg på at vi forhandler de beste tilbudene for deg.

Bankavtale for Econamedlemmer

Søk om lån i Danske Bank her (kun for medlemmer)

Boliglånsrente til 1,29% gjelder per. 10.05.2019.
Effektiv rente 1,35%. Forutsetter lønnsinngang og kort- eller regningsbetaling.

Rente boliglån Ung – for deg under 34 år – fra 1,19% og gjelder per 10.05.2021.
Effektiv rente 1,25 %. Forutsetter lønnsinngang og kort- eller regningsbetaling. 

Du og din ektefelle/samboer får ekstra gode betingelser på innskudd, billån og daglige banktjenester også. Se fordelene og avtal møte med rådgiver hos Danske Bank

For rask hjelp har medlemmer eget telefonnummer 987 05 550 (tastevalg 1 for teknisk støtte, 2 for lån, 3 for sparing, investering eller forsikring.) 

Vi skal alltid tilby deg ledende betingelser på bankrente. Som medlem hos oss skal du alltid være trygg på at vi forhandler de beste tilbudene for deg. Og du skal slippe å følge med på om banken faktisk justerer dine betingelser i takt med renteendring. Dette gjør vi og Danske Bank for deg – garantert.

Husk at det i perioder, særlig om våren, kan være stor pågang for boliglån. Det lønner seg derfor å være tidlig ute om du ønsker finanseringsbevis. Legg merke til at Danske Bank for øyeblikket kun utsteder finanseringsbevis til egne kunder. Det første du bør gjøre er derfor å opprette et kundeforhold hos Danske Bank. Dette inkluderer å flytte lønnsinngangen og ta i bruk ditt nye bankkort.

Meld deg inn i dag!

Bedriftsavtale

Som bedriftskunde i Danske Bank møter du et team med rådgivere med et bredt spekter av kompetanse. Sammen med moderne og brukervennlige løsninger gjør rådgiverne det enklere for deg å håndtere din økonomiske hverdag. Avtalen sikrer deg i tillegg gunstige priser og betingelser på alt fra nettbank, firmakort, rådgivning, og vår mobilbetalingsløsning Vipps og på finansiering.
Les mer om bedriftsavtalen, priser og betingelser hos Danske Bank  

Aksjehandel gjennom Danske Bank

Econas medlemmer kan nå handle norske aksjer via Danske Banks onlineløsninger til en kurtasje på 0.05% (danske og svenske 0,15%, alle andre markeder til 0,40%) - minste kurtasje er fra 89 kroner.