Nytt fra Econa______________________________________________________________________________________
En piksel ikon
Hvis du har problemer med å lese innholdet, klikk her.
En piksel ikon
#NAME# - #EMAIL# - Arbeidssted: #USER.Employer# Endre min kontaktinfo
En piksel ikon
Econa hoved toppbanner
En piksel ikon
En piksel ikon
Nytt fra Econa Buskerud
En piksel ikon
Shadow linje
En piksel ikon
julebanner2011 En piksel ikon
Kjære medlem i Econa Buskerud


Styret i Econa Buskerud ønsker å takke for et interessant Econa år og for engasjementet som har blitt vist. Vi har sett en del nye på arrangementene våre og denne trenden håper vi fortsetter. Vi har avholdt arrangementer av varierende type i år og håper at dette faller i smak hos dere. Dersom dere har forslag til endringer eller ønsker er vi takknemlige for tilbakemeldinger. 

Årsmøte og valg
Vi benytter samtidig anledningen til å minne på om årsmøte på nyåret og samtidig valg av nytt styre. Fint om du kan ta deg litt tid til å vurdere hvordan dere syntes styret har fungert i år og om dere ønsker noen endring. Og det er bare positivt om du selv ønsker å engasjere deg i foreningen. Her kan både valgkomitee og styret kontaktes. 

Styreakademiet
I oktober ble StyreAkademiet Buskerud stiftet og drives nå av et interimstyre frem til første generalforsamling som er planlagt i april. Styret i Econa Buskerud ser det som veldig naturlig og riktig å få til ett tett samarbeid med StyreAkademiet Buskerud og kommer til å jobbe med dette i tiden fremover. Første arrangement i regi av StyreAkademiet i samarbeid med BI Drammen blir avholdt allerede 18. januar 2013 kl 08.00 - 11.00 i PwC sine lokal på Landfalløya. 

Arrangementet er gratis og påmelding skjer via BI sine nettsider: http://www.bi.no/studenter/bi-drammen/Aktuelt/Kalender-/styredagen-drammen-2013/.    Invitasjon finner du her.


Bedriftsbesøk DnB i Bjørvika i samarbeid med Econa Østfold og Econa Vestfold
I det siste har lokalavdelingene i Østfold, Vestfold og Buskerud sett på mulighetene for samarbeid. Tanken er at vi alle sitter i relativt lik situasjoner med kort avstand til Oslo. Vi ønsker å få til et arrangement der medlemene kan møtes og skape kontakter på tvers av lokalavdelingene. DnB som en hovedsamarbeidspartner for Econa og sitt nye bygg i Bjørvika ble da et naturlig valg. Arbeidet med å skape et balansert program med faglig, informasjon om medlemsfordeler og sosialt innhold pågår fortsatt, mens datoen er satt til torsdag 8. februar 2013. Vi forsøker å få til felles transport inn til Oslo så det burde være mulighet for flere å delta. 

Da gjenstår det å igjen å takke for et interessant år som har gått og ønske dere alle en god Jul og så håper vi at vi sees igjen på flere arrangementer i det nye året. 


Hilsen Econa Buskerud

Lilla linje
En piksel ikon
En piksel ikon
Liten Econa Logo
En Piksel ikon
Tlf.: 22 82 80 00
post@econa.no
Org nr.: 967 371 696
En Piksel ikon Rosenkrantz' gate 22
Postboks 1869 Vika
N-0124 OSLO
En Piksel ikon
En Piksel ikon
For å melde deg av nyhetsbrevet, klikk her og logg deg inn . På profilsiden din kan du velge hvilke nyhetsbrev du ønsker å motta.
En Piksel ikon