Econa takker for i år

Eksamensperioden er i full gang og Econa ønsker alle sine studentmedlemmer lykke til i den hektiske tiden frem mot jul.

Desember er en hyggelig, men hektisk måned. Alt har en tendens til å samle seg opp mot slutten av året, og man vil selvsagt delta på det som skjer. Og ikke nok med det, i månedskiftet november/desember braker det løs på skolen. 

Eksamensperioden er en stressende tid for mange, og vårt tips er å gjøre denne tiden så hyggelig som mulig. Kom deg opp om morgenen og møt studievenner på skolen. Klassekamerater kan være til god hjelp dersom du skulle stå fast og har behov for å diskutere studierelaterte problemstillinger med noen. Ikke minst er det viktig å ta gode pauser og koble av i lesingen. Studenttorget oppfordrer blant annet studenter til å fortsette treningen i eksamensperioden. Kanskje ikke like hyppig, men trening er en avkoblingsform som også tilfører energi.

Året 2013 har inneholdt mye moro og vi har hatt en fantastisk medlemsvekst. Vi har økt fra 18 732 medlemmer til 19 516. Studentmassen har økt fra 3 672 til 4 663, dette mye takket være ekstraordinær innsats fra våre ambassadører ved studiestedene rundt omkring i Norge og utlandet. Studentene våre har arrangert mange spennende aktiviteter på studiestedene dette året og vi gleder oss til et høyt aktivitetsnivå i 2014.

I 2014 fyller Econa 75 år og dette vil markeres med lokale jubileumsarrangementer. I tillegg skal vi arrangere NM i økonomi, en landsdekkende casekonkurranse. I 2014 vil alle påmeldinger til arrangementer skje på econa.no, så følg med på våre nettsider under kurs og medlemsmøter for å se agendaen for din skole - det er mye å se frem til.

Året er fortsatt ikke over. På flere studiesteder vil Econa være tilstede og spre juleglede i desember. Med dette ønsker Econa deg lykke til med eksamensperioden, vi gleder oss til å tilbringe 2014 sammen med dere!