Masterutdannede økonomer er Norges fremste ledertalenter

E24s kåring 'Ledertalentene 2012' viser at det blant Norges ledertalenter er et stort antall masterutdannede økonomer. Kåringer som denne vitner om at unge masterutdannede økonomer har utdanning og kompetanse til å ta viktige lederposisjoner og har en betydelig påvirkningskraft i norsk næringsliv

For fjerde år på rad har E24 kåret Norges fremste ledertalenter. Kriteriet er at de er under 35 år og har bemerket seg med sine lederprestasjoner. Vi ser med glede at masterutdannede økonomer utgjør en stor del av vinnerne, og mange er også medlem av Econa. Vi i Econa gratulerer alle med prisen, og en spesiell hilsen til Econa-medlemmene.

Kåringer som denne vitner om at unge masterutdannede økonomer har utdanning og kompetanse til å ta viktige lederposisjoner og har en betydelig påvirkningskraft i norsk næringsliv. I følge Econas lønnsundersøkelse er hele syv av 10 av våre medlemmer mellom- eller toppledere. Econa har som mål å være med å videreutvikle sine medlemmer som ledere ved å holde de faglige oppdatert, og ikke minst ved å være en nettverksarena.

Vi håper flere ser verdien av et medlemskap hos oss, som 18.000 andre gjør. Vi ønsker de hjertelig velkommen til Econa!

Her kan du se hele listen