Ti gode grunner til at du skal være medlem

Som medlem i Econa tilhører du et faglig fellesskap og har en forening i ryggen gjennom hele din karriere. Du er del av en forening som kan påvirke økonomers arbeidshverdag. Bruk medlemskapet ditt!

Ti gode grunner til å være medlem av Econa.

Bli medlem!

1. Den beste karrieren

Jobben er viktig for deg som økonom. Vi legger til rette for at du skal få den best mulige karrieren du ønsker deg. Econa støtter deg hele veien, fra studietiden til du går av som pensjonist. Du får individuell karriererådgivning, mentoring, personlighetstester, hjelp til CV og søknadsskriving mm. Les mer om vårt karrieretilbud.

2. Du holder deg faglig relevant

Din mastergrad er en solid base med kompetanse, men denne kunnskapen må holdes løpende vedlike. Hold deg oppdatert med gode rabattordninger på kurs og etterutdanning på BI, NHH og Econa prosjektskole og gjennom fagtidsskriftet Magma.

3. Du har tilgang til svært gunstige bank- og forsikringsavtaler

Vårt mål er å tilby deg som medlem de beste betingelsene i markedet på bank og forsikring. Vi har avtale med Danske Bank og Storebrand, og forhandler jevnlig for at du skal sikres best mulig rente og forsikringsvilkår. Bank- og forsikringstilbudene finner du her.

4. Har du riktig lønn?

Econa gjennomfører hvert år landets største lønnsundersøkelse blant alle våre medlemmer. I lønnsstatistikken kan du sjekke ulike segmenter og finne ut hvordan du ligger an. Vår populære lønnskalkulator gir deg masse muligheter til å se hva andre i lignende stilling tjener. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere hvordan du kan forhandle lønn eller hva du kan forvente når du bytter jobb eller stilling.

5. Du har kostnadsfri advokatbistand

Når du starter eller avslutter et arbeidsforhold, eller hvis du møter utfordringer i arbeidssituasjonen, kan det være behov for advokatbistand. Econa har åtte ansatte advokater/ advokatfullmektiger som gir medlemmer kostnadsfri juridisk rådgivning og advokatbistand. Dette er en av de beste advokatforsikringene du kan ha. Les mer om advokattjenestene våre her.

6. Du har tilgang til mange kurs og arrangementer

Econa har hele 14 lokalavdelinger over hele landet som arrangerer faglige og sosiale medlemsmøter. En super arena for både faglig oppdatering og nettverksbygging med andre økonomer. Og alle arrangementer som holdes av Oslo- og Akershusavdelingen blir streamet slik at alle medlemmer i hele landet kan få dem med seg. Gå til kurs og arrangementer her!

7. Du kan benytte deg av rabattordninger

Bil, bøker, tidsskrifter, turutstyr, drivstoff, strøm, coaching, hoteller, eiendomsmegling eller trening. Vi har forhandlet gode rabattavtaler for deg – her er det penger å spare!

8. Du kan ta del i vår lønns- og arbeidslivspolitikk

Econa er en samfunnsaktør som søker å påvirke økonomens rammevilkår i en positiv retning. Og vi jobber for å synliggjøre økonomens bidrag i samfunnet. Vi utformer og kommuniserer løpende vår arbeidslivspolitikk, både alene og gjennom Akademikerne.

9. Du får en god oppstart av karrieren

I tillegg til alle våre gode medlemstilbud, har vi ekstra fokus på deg som er student og deg som akkurat har startet å jobbe. Vi ønsker at du skal få en best mulig start på karrieren din!

10. Du kan alltid spørre oss om råd!

Vi er her for deg. Du kan alltid spørre oss om råd. Våre advokater og rådgivere svarer deg på alt fra karriere, lønn og arbeidsrettslige ting til pensjon, skatt eller forhold rundt studiene.

Ikke medlem? Meld deg inn i dag!
Econa er foreningen for økonomer og økonomistudenter.