Fjorårets arrangementet var atter tilbake i maritime omgivelser, denne gangen i historiske lokaler hos Sjømannsforeningen i Brevik. Den nye rammen for denne tradisjonelle samlingen gir en meget god matopplevelse og en flott anledning for sosialt samvær med et vidt spekter av foreningens medlemmer. Hovedansvarlig for Bacalaofestivalen og i Brevik den så verdensberømte sjef stuert Anders Hyvik, står for maten. Vi vil holde fast på kulturelle bidrag fra deltakerne, og vi er sikre på at grunnlaget er tilstede for å skape en hyggelig og inspirerende kveld.
Det blir satt opp transport tur/retur henholdsvis fra Skien og Porsgrunn sentrum.
Bindende påmelding sendes til Geir Bårdstu, geir.bardstu@accenture.com, tel: 92 89 76 06 innen 10.november.
Egenandelen er kr 250 pr person, og innbetales til konto nr: 7147.20.59674.
Vi gleder oss til å møte deg.
Vennlig hilsen
Styret for Siviløkonomene i Telemark.
Anne Hege - Geir - Jan - Margit - Vibeke
Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.
Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.