Nytt fra Econa______________________________________________________________________________________
En piksel ikon
Hvis du har problemer med å lese innholdet, klikk her.
En piksel ikon
#NAME# - #EMAIL# - Arbeidssted: #USER.Employer# Endre min kontaktinfo
En piksel ikon
Econa hoved toppbanner
En piksel ikon
En piksel ikon
Nytt fra Econa Trøndelag
En piksel ikon
Shadow linje
En piksel ikon
KariusBaktus En piksel ikon
Karius og Baktus på Stjørdal kino!
Torsdag 12. april kl. 16.45 - 19.00

Ikke gjør som mora di sier! Thorbjørn Egners 100-årsdag skal feires hele året over hele landet, og Riksteatret lover deg to av hans barneklassikere på repertoaret i jubileumsåret. Riksteatret viser den ”originale” Karius og Baktus - tro mot Thorbjørn Egners historie og garantert godt barneteater. 

LES MER
Lilla linje
En piksel ikon
En piksel ikon
Uke 12 - 2012
En piksel ikon
Shadow linje
En piksel ikon
Nettmøte En piksel ikon
Nettmøte om fratredelsesavtaler

Konsekvensene av uheldige fratredelsesavtaler kan være store, og kan i verste fall få økonomiske følger i flere år etter at arbeidsforholdet er avsluttet. Econas advokater avholder derfor nettmøte torsdag 29. mars fra 12.00-14.00 om hvordan du sikrer en ryddig fratredelse og avvikling av ditt ansettelsesforhold. Send inn ditt spørsmål i dag. 

Lilla linje
En piksel ikon
Bloggikon En piksel ikon
Lojalitetsplikt eller ytringsfrihet?

Ansattes ytringsfrihet har blitt styrket de siste årene. Utgangspunktet er at ansatte har ytringsfrihet på lik linje med alle andre. For noen år siden var det nok mer fokus på arbeidstakernes lojalitetsplikt. Man tok mer eller mindre utgangspunkt i at den ansatte har en lojalitetsplikt og at denne plikten går foran ytringsfriheten. Slik er det ikke lenger. Det er begrensninger i ytringsfriheten som må begrunnes, og vi har også fått regler som skal beskytte varslere mot gjengjeldelse. Men det er fortsatt en grense hvor ansatte ikke kan ytre seg fritt av hensyn til lojalitetsplikten.

Lilla linje
En piksel ikon
iStock_000011655559XSmall[1]_ko En piksel ikon
DNB først med å sette ned rentene på lån

Etter at Norges Bank overraskende satte ned styringsrenten til 1,50 % sist onsdag, falt pengemarkedsrenten betydelig. Som første bank besluttet derfor DNB å sette ned renten til sine kunder. For medlemmer av akademikerforeningene justeres renten ned med inntil 0,25 prosentpoeng (Boliglån Ung). Renten for ordinære boliglån blir 3,40 %. Dette betyr at akademikermedlemmer fortsatt får DNBs beste rentebetingelser på boliglån.

Lilla linje
En piksel ikon
Banner Intervju Kreutzer En piksel ikon
Filmintervju med Idar Kreutzer

Kreutzer har tro på mangfold i rekrutteringen. Mangfold blant ansatte er viktig for å løse komplekse utfordringer. Finansbransjen er en typisk kompetansedrevet bransje. 74% av Storebrands ansatte har universitets- eller annen høyere utdanning. Samtidig blir man ikke ordentlig god før man har jobbet en stund. Kultur og holdninger er vel så viktig som kunnskap, sier Kreutzer.

HØR INTERVJUET HER
Lilla linje
En piksel ikon
HBpub En piksel ikon
Lederutvikling basert på Harvards verktøy

Harvard Business Publishing (HBP) leverer nettbaserte kurs og verktøy til ledere. Eiet og drevet av Harvard University. Produktene er utviklet for et internasjonalt marked og baserer seg på forskning og erfaring verden over. KAN Econa tilbyr nå modulbasert ledertrening, hvor kursene gjennomføres i tilknytning til nettkursene fra HBP. Første samling for Førstegangslederen er 25. april i år.

LES MER
Lilla linje
En piksel ikon
En piksel ikon
Liten Econa Logo
En Piksel ikon
Tlf.: 22 82 80 00
post@econa.no
Org nr.: 967 371 696
En Piksel ikon Rosenkrantz' gate 22
Postboks 1869 Vika
N-0124 OSLO
En Piksel ikon
En Piksel ikon
For å melde deg av nyhetsbrevet, klikk her og logg deg inn . På profilsiden din kan du velge hvilke nyhetsbrev du ønsker å motta.
En Piksel ikon